Glemt detaljer?

Hornfisk-konkurrence 2019

Vi gentager succesen fra de foregående år og afholder arrangementet sammen med Skibby-Gershøj strandjagtforening. Sæt kryds i kalenderen 11 maj 2019. Der vil igen være rigtig fine præmier, og pølser i rigelige mængder.
Arrangementet vil blive slået op her på hjemmesiden og poster på Gershøj havn.
Sæt kryds i kalenderen allerede nu !
Vi håber på godt vejr, så kom i god tid, hvis du skal ha sat din båd i vandet, hvilket er gratis ved deltagelse i konkurrencen.

Maks. 1 stang pr. person i konkurrencen og husk fiskertegn.

08.00     Vi starter på  Gershøj Havn med indskrivning og morgenmad.
09.00     Parole og afsejling.
12.00      Indvejning/opmåling. For at deltage i konkurrencen skal fiskene være landet og tilmeldt indvejning/opmåling på havnen senest kl. 12.00. Der er præmier i tre kategorier fisk: Til tungeste, til længste og børnepræmier til  længste.
12.30     Frokost, samt salg af lodder til amerikansk lotteri - også med fine præmier.
13.30     Præmie-overrækkelse. Vinderen skal være til stede, for at kunne modtage præmien.

Priser:
Børn u. 15  50 kr.
Medlemmer af de 2 foreninger 100 kr.
Ikke medlemmer 150 kr. alt inkl.